2009.05.31. 13:13
Ananász bólé
Hozzávalók: 1 doboz ananász (könnyű szirupban), 1-3 evőkanál porcukor, 1 dl gin, 1 üveg száraz fehérbor, 1 üveg félédes pezsgő.
Elkészítése: Az ananászt lecsepegtetjük a levétől, porcukorral meghintjük, leöntjük a ginnel, és egy éjszakára légmentesen lezárva hűtőbe tesszük. Másnap felöntjük az ananász lével, a borral, és közvetlenül a fogyasztás előtt (vagy csak poharanként) felöntjük pezsgővel.
Megjegyzés: Vigyázat: nagyon itatja magát!
Szólj hozzá!
Címkék: italok alapszakácskönyv bólék
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.