Eddy60 2009.05.31. 13:13

Ananász bólé

Hozzávalók: 1 doboz ananász (könnyű szirupban), 1-3 evőkanál porcukor, 1 dl gin, 1 üveg száraz fehérbor, 1 üveg félédes pezsgő.

Elkészítése: Az ananászt lecsepegtetjük a levétől, porcukorral meghintjük, leöntjük a ginnel, és egy éjszakára légmentesen lezárva hűtőbe tesszük. Másnap felöntjük az ananász lével, a borral, és közvetlenül a fogyasztás előtt (vagy csak poharanként) felöntjük pezsgővel.

Megjegyzés: Vigyázat: nagyon itatja magát!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr671340558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása