2009.05.09. 02:09
Zöldborsófőzelék I.
Hegedűs János: Ételművészet
Elkészítése: Ugyanúgy készül, mint a zöldborsó angolosan, de párolás után zsírjára sütjük, 1 evőkanál liszttel meghintjük, és kevés vízzel felforralj
Ha konzervborsóból készítjük, a zsiradékból egy kanál liszttel világos rántást készítünk, és kevés borsólével felengedve felforralj Megízesítjük, és csak a végén tesszük bele a leszűrt borsószemeket, azzal már csak megmelegítjük, nem forraljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: főzelékek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.