2009.05.09. 02:08
Zöldbabfőzelék mirelitből
Hegedűs János: Ételművészet
Elkészítése: Ugyanúgy készül, mintha frissből főznénk, de a gyorsfagyasztott babot még fagyottan öntjük a hagyás olajba, és saját levében pároljuk puhára. Nagyon rövid idő alatt elkészül, mert a mirelit zöldbab elő főzött.
Szólj hozzá!
Címkék: főzelékek bab ételek
A bejegyzés trackback címe:
https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr851340456
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.