Eddy60 2009.12.05. 09:09

Mézes pogácsa

Hozzávalók: 25dkg olvasztott méz, 5dkg vaj, 25dkg porcukor, 3 egész tojás, 1dkg szódapor 1 kanál rumba feloldva, 1dkg fahéj, 1dkg szegfűszeg, 65 dkg liszt.

Elkészítése: Az egészet összekeverjük (gyúrjuk), és egy éjszakán keresztül állni hagyjuk, másnap pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, majd sütjük.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr71575329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása