2009.12.05. 09:09
Mézes pogácsa
Hozzávalók: 25dkg olvasztott méz, 5dkg vaj, 25dkg porcukor, 3 egész tojás, 1dkg szódapor 1 kanál rumba feloldva, 1dkg fahéj, 1dkg szegfűszeg, 65 dkg liszt.
Elkészítése: Az egészet összekeverjük (gyúrjuk), és egy éjszakán keresztül állni hagyjuk, másnap pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, majd sütjük.
Szólj hozzá!
Címkék: aprósütemény
A bejegyzés trackback címe:
https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr621575329
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.