2009.10.29. 20:53
Pékvirsli
Hozzávalók: 8 személyre: 4 pár virsli, 1 doboz /50 dkg / leveles tészta, trappista sajt,
Elkészítése: A virslik bőrét lehúzzuk és kb. 3-4 cm-es darabokra vágjuk, majd négy részre vágjuk. A felengedett tésztát lisztezett deszkán 1 mm vékonyra nyújtjuk, majd felvágjuk 1 cm-es csíkokra. A sajtot apró csíkokra vágjuk. A virsli mellé egy sajtcsíkot teszünk, majd betekerjük a csíkokra vágott tésztával. Zsírpapírral kibélelt tepsiben megsütjük. Melegen sörrel, vagy fehérborral fogyasztjuk.
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc
Adagonként: 398 kcal-t, 11.8 g fehérjét, 32.5 g zsírt, 30 g szénhidrátot tartalmaz
Szólj hozzá!
Címkék: sörfalatok borkorcsolyák
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.