2009.10.04. 07:27
Foghagymás olívaolaj (5 dl)
Elkészítése: 6-8 gerezd megtisztított foghagymát 2 teáskanál provence-i fűszerkeverékkel és 5-5 zöld és fekete olajbogyóval (magos) hosszúnyakú üvegbe rakjuk, felöntjük kb. 5 dl olívaolajjal, lezárjuk 2-3 hétig, érleljük.
Szólj hozzá!
Címkék: saláta olajok
A bejegyzés trackback címe:
https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr461426189
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.