Eddy60 2009.09.06. 06:43

Ananászfagylalt

Hozzávalók: 3 dl tejszín, 1 kis doboz lecsöpögtetett ananászkonzerv, 1,5 dl ananászlé, 5 dkg porcukor, 1 evőkanál citromlé, csipetnyi só,

Elkészítése: Turmixgép poharába tesszük az ananászdarabkákat. Rászórjuk a sót és a cukrot, majd a citromlével megöntözve pépesre zúzzuk. Ezután hozzáöntjük a tejszínt, valamint az ananászlevet, és addig keverjük, amíg habos, egynemű masszát nem kapunk. A fagylaltgép tartályába beöntjük és megfagyasztjuk. (Cukor helyett kevés mézzel is készíthetjük, de arra vigyázzunk, hogy ne édesítsük túlságosan, mert pikánsnak kell lennie.)

Előkészítési ideje: kb. 15 perc.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr31363018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása