Hozzávalók: 500 g főtt, reszelt burgonya, 150 g parmezán sajt, 60 g vaj, 300 g darás liszt, 100 g búzadara, 2 tojás, só.

Elkészítése: A lisztet, a búzadarát, a reszelt sajtot, a tojást meg a sót jól összegyúrjuk a héjában főtt, meghámozott és megreszelt burgonyával. A tésztából kisebb gombócokat formálunk, lobogó sós vízben 8-10 percig főzzük, tálra szedjük, és olvasztott vajjal meglocsoljuk. Sült húshoz vagy párolt zöldséghez tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr871354273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása