Elkészítése: Ugyanúgy készítjük, mint a mákos nudlit, csak mák helyett 100 g pirított és leforrázott darával szórjuk meg. A darát a leforrázás után állni hagyjuk, hogy megdagadjon, majd addig pirítjuk, míg porhanyóssá nem válik. (Ügyeljünk, hogy ne csomósodjon össze.) A kifőtt nudlit meglocsoljuk olvasztott vajjal, és megszórjuk pirított darával meg porcukorral. Őrölt dióval vagy túróval is megszórhatjuk. Ha juhtúróval készítjük, nem cukrozzuk meg.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr181353992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása