2009.06.28. 15:16
Darás (diós, túrós, juhtúrós) krumplinudli
Elkészítése: Ugyanúgy készítjük, mint a mákos nudlit, csak mák helyett 100 g pirított és leforrázott darával szórjuk meg. A darát a leforrázás után állni hagyjuk, hogy megdagadjon, majd addig pirítjuk, míg porhanyóssá nem válik. (Ügyeljünk, hogy ne csomósodjon össze.) A kifőtt nudlit meglocsoljuk olvasztott vajjal, és megszórjuk pirított darával meg porcukorral. Őrölt dióval vagy túróval is megszórhatjuk. Ha juhtúróval készítjük, nem cukrozzuk meg.
Szólj hozzá!
Címkék: tészták burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.