2009.06.28. 15:09
Burgonyalisztből készített omlett
Hozzávalók: 100 g zsír, 2 evőkanál burgonyaliszt, 50 g porcukor, 5 tojás, egy késhegynyi só, citrom-héj, lekvár.
Elkészítése: Az 5 tojássárgáját a cukorral meg a reszelt citromhéjjal habosra keverjük, majd óvatosan beleforgatjuk a burgonyalisztet, a sót meg a tojások keményre vert habját. A tésztát adagonként forró zsírban mindkét felén pirosra sütjük, a megsült omletteket megkenjük lekvárral, félbehajtjuk, és megszórjuk porcukorral.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.