Hozzávalók: 100 g zsír, 2 evőkanál burgonyaliszt, 50 g porcukor, 5 tojás, egy késhegynyi só, citrom-héj, lekvár.

Elkészítése: Az 5 tojássárgáját a cukorral meg a reszelt citromhéjjal habosra keverjük, majd óvatosan beleforgatjuk a burgonyalisztet, a sót meg a tojások keményre vert habját. A tésztát adagonként forró zsírban mindkét felén pirosra sütjük, a megsült omletteket megkenjük lekvárral, félbehajtjuk, és megszórjuk porcukorral.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr231353932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása