Hozzávalók: 1 kg burgonya, 250 g fiatal sárgarépa, 250 g zöldborsó, 100 g zsír, 100 g hagyma, zöld-petrezselyem, só, törött bors.

Elkészítése: A meghámozott és megmosott burgonyát kockára vágjuk. A zsírban üvegesre fonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a megtisztított, kockára vágott sárgarépát meg burgonyát, megsózzuk, felöntjük vízzel, és félpuhára főzzük. Belekeverjük a kifejtett borsót, megborsozzuk, egy kevés vizet öntünk alá, és fedő alatt puhára pároljuk. Végül belekeverjük az összevagdalt petrezselyem zöldjét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr441353866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása