2009.06.21. 10:59
Vajas pirított burgonya
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 80 g vaj, 2,5 dl tej, 3 tojás, só.
Elkészítése: A héjában főtt burgonyát meghámozzuk, karikára vágjuk, és forró vajban megpirítjuk. A tejben elhabarjuk a tojást, megsózzuk, ráöntjük a megpirított burgonyára, és forró sütőben megsütjük.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr601353839
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.