2009.06.21. 10:51
Túrós burgonyalepény
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 200 g túró, 100 g zsír, 60 g sima liszt, 1 tojás, só.
Elkészítése: A meghámozott burgonyát megreszeljük, megsózzuk, hozzáadjuk a tojást, az áttört túrót, a lisztet, és jól összekeverjük. Egy serpenyőben megforrósítjuk a zsírt, kanalanként beleszaggatjuk a masszát, szétterítjük, és a kis lepényeket mindkét felükön ropogósra sütjük. Forrón, teához tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal