2009.06.21. 10:50
Túrós burgonyakása
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 300 g túró, 100 g vaj, egy kevés tej, só.
Elkészítése: A meghámozott burgonyát megmossuk, kockára vágjuk, és sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük, áttörjük, hozzáadjuk a vajat, a túrót, szükség szerint tejjel hígítjuk, és jól kikeverjük.
Aludttejjel tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr551351900
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.