Hozzávalók: 1 kg burgonya, 300 g túró, 100 g vaj, egy kevés tej, só.

Elkészítése: A meghámozott burgonyát megmossuk, kockára vágjuk, és sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük, áttörjük, hozzáadjuk a vajat, a túrót, szükség szerint tejjel hígítjuk, és jól kikeverjük.

Aludttejjel tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr551351900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása