Hozzávalók: 1 kg burgonya, 40 g tőkehal, 80 g vaj, 80 g hagyma, só, törött fehér bors.

Elkészítése: A héjában megfőtt burgonyát meghámozzuk, és karikára vágjuk. A tőkehalat sós vízben megfőzzük, és apró darabokra aprítjuk. Egy tűzálló tálat kizsírozunk, belerakjuk a burgonya felét, megsózzuk, ráterítjük a főtt haldarabokat, megborsozzuk, és betakarjuk a burgonya másik felével. Rászórjuk a vajban megpirított, karikára vágott hagymát, és előmelegített sütőben megsütjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr611351726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása