2009.06.21. 10:46
Tőkehallal sült burgonya
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 40 g tőkehal, 80 g vaj, 80 g hagyma, só, törött fehér bors.
Elkészítése: A héjában megfőtt burgonyát meghámozzuk, és karikára vágjuk. A tőkehalat sós vízben megfőzzük, és apró darabokra aprítjuk. Egy tűzálló tálat kizsírozunk, belerakjuk a burgonya felét, megsózzuk, ráterítjük a főtt haldarabokat, megborsozzuk, és betakarjuk a burgonya másik felével. Rászórjuk a vajban megpirított, karikára vágott hagymát, és előmelegített sütőben megsütjük.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek hal ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.