Hozzávalók: 1,5 kg újburgonya, 100 g vaj, 3 dl tejföl, zöldpetrezselyem, só.

Elkészítése: Az újburgonyát megáztatjuk vízben, ledörzsöljük, megmossuk, és sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük, leöntjük a megolvasztott vajjal meg a tejföllel, megszórjuk apróra vágott petrezselyem zöldjével, és összekeverjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr971351678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása