2009.06.21. 10:34
Tejfölös- petrezselymes újburgonya
Hozzávalók: 1,5 kg újburgonya, 100 g vaj, 3 dl tejföl, zöldpetrezselyem, só.
Elkészítése: Az újburgonyát megáztatjuk vízben, ledörzsöljük, megmossuk, és sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük, leöntjük a megolvasztott vajjal meg a tejföllel, megszórjuk apróra vágott petrezselyem zöldjével, és összekeverjük.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr481351678
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.