Eddy60 2009.06.21. 10:21

Szalmaburgonya

Hozzávalók: 1 kg burgonya, só, olaj a kisütéshez.

Elkészítése: A meghámozott és megmosott burgonyát vékony metéltre vágjuk és kb. 15 percig hideg vízben áztatjuk, tiszta konyharuhában megszárítjuk, és forró olajban apránként ropogósra sütjük. A megsült burgonyát szitára szedjük, megsózzuk, és azonnal tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr661347927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása