2009.06.21. 10:21
Szalmaburgonya
Hozzávalók: 1 kg burgonya, só, olaj a kisütéshez.
Elkészítése: A meghámozott és megmosott burgonyát vékony metéltre vágjuk és kb. 15 percig hideg vízben áztatjuk, tiszta konyharuhában megszárítjuk, és forró olajban apránként ropogósra sütjük. A megsült burgonyát szitára szedjük, megsózzuk, és azonnal tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr661347927
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.