Hozzávalók: 1,25 kg burgonya, 250 g felvágott, 80 g zsír, zöldpetrezselyem, só.

Elkészítése: A megmosott, meghámozott burgonyát karikára vágjuk. Egy tűzálló tálat kizsírozunk, belerakunk egy sor burgonyakarikát, megsózzuk, megszórjuk apróra metélt felvágottal meg zöldpetrezselyemmel, és így folytatjuk, amíg a hozzávalókból tart. A legfelső réteg burgonyára kis zsírdarabokat rakunk, egy kevés vizet öntünk alá, és gyenge lángon fedő alatt keverés nélkül puhára pároljuk. Zöldségsalátával tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr581347924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása