2009.06.21. 10:19
Sült burgonya vajjal
Hozzávalók: 1 kg burgonya, vaj, só, törött bors.
Elkészítése: A meghámozott és megmosott burgonyát kb. 1 cm vastagságú karikára vágjuk. Tepsibe rakjuk, és a karikák mindkét felét aranysárgára sütjük. A megsült burgonyát tálba rakjuk, megsózzuk, megszórjuk törött borssal, és minden karikára egy darabka hideg vajat teszünk. Aludttejjel tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.