Hozzávalók: 1 kg burgonya, vaj, só, törött bors.

Elkészítése: A meghámozott és megmosott burgonyát kb. 1 cm vastagságú karikára vágjuk. Tepsibe rakjuk, és a karikák mindkét felét aranysárgára sütjük. A megsült burgonyát tálba rakjuk, megsózzuk, megszórjuk törött borssal, és minden karikára egy darabka hideg vajat teszünk. Aludttejjel tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr981347923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása