2009.06.21. 10:14
Sonkás burgonyalepény
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 150 g sonka, 100 g zsír, 100 g sima liszt, 1 tojás, só, törött bors.
Elkészítése: A meghámozott burgonyát finomra reszeljük, megsózzuk, megborsozzuk, és hozzákeverjük a tojást, az apró kockára vágott sonkát meg a lisztet. Egy serpenyőben megforrósítjuk a zsírt, kanállal beleszaggatjuk a masszát, szétterítjük, és a kis lepényeket mindkét felükön ropogósra sütjük.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.