Hozzávalók: 1 kg burgonya, 150 g sonka, 100 g zsír, 100 g sima liszt, 1 tojás, só, törött bors.

Elkészítése: A meghámozott burgonyát finomra reszeljük, megsózzuk, megborsozzuk, és hozzákeverjük a tojást, az apró kockára vágott sonkát meg a lisztet. Egy serpenyőben megforrósítjuk a zsírt, kanállal beleszaggatjuk a masszát, szétterítjük, és a kis lepényeket mindkét felükön ropogósra sütjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr91347897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása