2009.06.21. 10:05
Sajttal és vagdalt hússal töltött burgonyalepény
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 200 g vagdalt hús, 100 g kemény sajt, 100 g zsír, 80 g sima liszt, 1 tojás, só, törött bors.
Elkészítése: A meghámozott burgonyát finomra reszeljük vagy turmixoljuk. Megsózzuk, megborsozzuk, hozzáadjuk a reszelt sajtot, az apró kockára vágott vagdalt húst, a tojást, a lisztet, és jól összekeverjük. Egy serpenyőben megforrósítjuk a zsírt, kanalanként beleszaggatjuk a masszát, szétterítjük, és a kis lepényeket mindkét felükön ropogósra sütjük. Ecetes uborkával tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.