2009.06.21. 09:49
Rántott burgonya
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 100 g zsír, só, darás liszt, tojás és zsemlemorzsa a bundázáshoz.
Elkészítése: A héjában főtt és kihűlt burgonyát meghámozzuk, és vastagabb karikára vágjuk. A karikákat egyenként megsózzuk, megforgatjuk lisztben, felvert tojásban és zsemlemorzsában, és forró zsírban kisütjük.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr481347813
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.