2009.06.21. 09:45
Pirított főtt burgonya
Hozzávalók: 1 kg apróbb burgonya, 40 g zsír, só.
Elkészítése: A burgonyát megmossuk, héjában megfőzzük, leszűrjük, meghámozzuk, negyedekre vágjuk, és forró zsírban pirosra sütjük.
Húshoz tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr691347789
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.