2009.06.21. 09:26
Lecsós burgonya
Hozzávalók: 1,5 kg burgonya, 5 zöldpaprika, 3 nagyobb paradicsom, 100 g zsír, 100 g hagyma, 1 kávéskanál pirospaprika, só.
Elkészítése: A meghámozott és megmosott burgonyát negyedekre vágjuk. Az apróra vágott hagymát zsírban világosra pirítjuk, hozzáadjuk a felszeletelt zöldpaprikát meg a paradicsomot, megszórjuk pirospaprikával, belekeverjük a burgonyát, megsózzuk, forró vizet öntünk alá, és fedő alatt puhára pároljuk. Zöldségsalátával tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.