Eddy60 2009.06.21. 09:26

Lecsós burgonya

Hozzávalók: 1,5 kg burgonya, 5 zöldpaprika, 3 nagyobb paradicsom, 100 g zsír, 100 g hagyma, 1 kávéskanál pirospaprika, só.

Elkészítése: A meghámozott és megmosott burgonyát negyedekre vágjuk. Az apróra vágott hagymát zsírban világosra pirítjuk, hozzáadjuk a felszeletelt zöldpaprikát meg a paradicsomot, megszórjuk pirospaprikával, belekeverjük a burgonyát, megsózzuk, forró vizet öntünk alá, és fedő alatt puhára pároljuk. Zöldségsalátával tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr171347727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása