Hozzávalók: 8 db nagyobb, gömbölyű burgonya, 300 g juhtúró, egy kevés tejföl, 1 tojás, 1 evőkanál apróra vágott metélőhagyma, só.

Elkészítése: A héjában főtt burgonyát meghámozzuk, mindegyik tetejéről levágunk egy lapot, és kiskanállal kivájjuk a belsejüket. A juhtúrót, sót, tojást, tejfölt, a metélőhagymát meg az áttört burgonyaforgácsot jól összekeverjük, és a töltelékkel megtöltjük a burgonyákat. Rájuk helyezzük a levágott lapokat, egy kizsírozott tűzálló tálba ültetjük őket, és forró sütőben megsütjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr901347710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása