2009.06.21. 09:12
Juhtúróval töltött burgonya
Hozzávalók: 8 db nagyobb, gömbölyű burgonya, 300 g juhtúró, egy kevés tejföl, 1 tojás, 1 evőkanál apróra vágott metélőhagyma, só.
Elkészítése: A héjában főtt burgonyát meghámozzuk, mindegyik tetejéről levágunk egy lapot, és kiskanállal kivájjuk a belsejüket. A juhtúrót, sót, tojást, tejfölt, a metélőhagymát meg az áttört burgonyaforgácsot jól összekeverjük, és a töltelékkel megtöltjük a burgonyákat. Rájuk helyezzük a levágott lapokat, egy kizsírozott tűzálló tálba ültetjük őket, és forró sütőben megsütjük.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.