2009.06.21. 09:02
Heringes burgonya
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 2 hering, 100 g zsír, 2,5 dl tejföl, só.
Elkészítése: A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, karikára vágjuk, és forró zsírban megpirítjuk. A megtisztított és apróra vágott heringeket összekeverjük a megpirított burgonyával. Ízlés szerint megsózzuk, és meglocsoljuk az elhabart tejföllel.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek hal ételek
A bejegyzés trackback címe:
https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr11345412
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.