Eddy60 2009.06.21. 09:02

Heringes burgonya

Hozzávalók: 1 kg burgonya, 2 hering, 100 g zsír, 2,5 dl tejföl, só.

Elkészítése: A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, karikára vágjuk, és forró zsírban megpirítjuk. A megtisztított és apróra vágott heringeket összekeverjük a megpirított burgonyával. Ízlés szerint megsózzuk, és meglocsoljuk az elhabart tejföllel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr851345412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása