2009.06.21. 08:58
Hámozott sült burgonya
Hozzávalók: 1,5 kg burgonya, só, köménymag.
Elkészítése: A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, és a nagyobbját kettévágjuk. Konyharuhával megtörölgetjük, egyenként sütőlemezre rakjuk, megsózzuk, megszórjuk köménymaggal, és forró sütőben ropogósra sütjük.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr771345342
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.