Eddy60 2009.06.21. 08:57

Hamisgulyás

Hozzávalók: 1,5 kg burgonya, 100 g zsír, 100 g hagyma, só, 2 kávéskanál pirospaprika, törött bors.

Elkészítése: A meghámozott és megmosott burgonyát kockára vágjuk. Az apróra vágott hagymát zsírban megfonnyasztjuk, megszórjuk pirospaprikával, megborsozzuk, és hozzáadjuk a burgonyát. Megsózzuk, összekeverjük, felöntjük vízzel, és fedő alatt puhára pároljuk. Fejes salátával vagy ecetes uborkával tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr361345333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása