2009.06.21. 08:54
Hagymás- szójás burgonya
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 300 g konzerv- vagy főtt szója, 80 g zsír vagy olaj, 100 g hagyma, zöld-petrezselyem, só.
Elkészítése: A megmosott burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, karikára vágjuk, és összekeverjük a konzerv- vagy főtt szójával. A zsírban megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a szójás burgonyát, megsózzuk, összekeverjük, és rövid ideig pároljuk. Végül megszórjuk az apróra vágott petrezselyem zöldjével. Zöldségsalátával tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.