Hozzávalók: 1 kg burgonya, 300 g konzerv- vagy főtt szója, 80 g zsír vagy olaj, 100 g hagyma, zöld-petrezselyem, só.

Elkészítése: A megmosott burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, karikára vágjuk, és összekeverjük a konzerv- vagy főtt szójával. A zsírban megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a szójás burgonyát, megsózzuk, összekeverjük, és rövid ideig pároljuk. Végül megszórjuk az apróra vágott petrezselyem zöldjével. Zöldségsalátával tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr11345327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása