Hozzávalók: 1 kg burgonya, 80 g vaj, 5 dl tej, 2 tojássárgája, 150 g hagyma, só, törött bors.

Elkészítése: A meghámozott és megmosott burgonyát vékony karikára vágjuk. A megtisztított és karikára vágott hagymát vajban világosra pirítjuk, hozzáadjuk a burgonyát, megsózzuk, megborsozzuk, és összekeverjük. Egy tűzálló tálat kizsírozunk, belerakjuk a burgonyát, leöntjük a tojássárgájával elhabart tejjel, és fedő alatt ropogósra sütjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr271345320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása