Hozzávalók: 1 kg burgonya, 100 g zsír, 100 g hagyma, só, 1 kávéskanál pirospaprika.

Elkészítése: A jól megmosott és megszárított burgonyát héjastul sütőben megsütjük, majd meghámozzuk, és kockára vágjuk. A zsírban üvegesre fonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, hozzáadjuk a burgonyát, megsózzuk, és enyhén megpirítjuk. Aludttejjel tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr201345316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása