2009.06.21. 08:52
Hagymás pirított burgonya
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 100 g zsír, 100 g hagyma, só, 1 kávéskanál pirospaprika.
Elkészítése: A jól megmosott és megszárított burgonyát héjastul sütőben megsütjük, majd meghámozzuk, és kockára vágjuk. A zsírban üvegesre fonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, hozzáadjuk a burgonyát, megsózzuk, és enyhén megpirítjuk. Aludttejjel tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.