Hozzávalók: 1 kg burgonya, 80 g vaj, tej, 50 g hagyma, só.

Elkészítése: A meghámozott, megmosott és karikára vágott burgonyát sós vízben puhára főzzük, leszűrjük, és fedő alatt egy kis ideig állni hagyjuk. A vajban világosra pirítjuk az apróra vágott hagymát, és föleresztjük tejjel. Ráöntjük az áttört burgonyára, és jól összekeverjük. Ha sűrűnek találjuk, egy kevés tejet adhatunk hozzá.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr341345301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása