2009.06.21. 08:49
Hagymás burgonyapüré
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 80 g vaj, tej, 50 g hagyma, só.
Elkészítése: A meghámozott, megmosott és karikára vágott burgonyát sós vízben puhára főzzük, leszűrjük, és fedő alatt egy kis ideig állni hagyjuk. A vajban világosra pirítjuk az apróra vágott hagymát, és föleresztjük tejjel. Ráöntjük az áttört burgonyára, és jól összekeverjük. Ha sűrűnek találjuk, egy kevés tejet adhatunk hozzá.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.