2009.06.21. 08:38
Füstölt hússal sült burgonya
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 80 g kemény sajt, 300 g füstölt hús, 50 g zsír, 1 kanál zsemlemorzsa, 2 dl tej, 2 tojás, só.
Elkészítése: A héjában főtt burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk, és összekeverjük a főtt, laskára vágott füstölt hússal. Egy tűzálló tálat kizsírozunk, megszórjuk zsemlemorzsával, belerakjuk a hússal elkevert burgonyát, és leöntjük a tojással elhabart, megsózott tejjel. A tetejére zsírdarabokat rakunk, és forró sütőben megsütjük. Végül megszórjuk reszelt sajttal, és visszatoljuk a sütőbe, hogy a sajt ráolvadjon.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.