2009.06.21. 08:25
Burgonyapüré
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 100 g vaj, tej, só.
Elkészítése: A meghámozott, megmosott és kockára vágott burgonyát sós vízben puhára főzzük, leszűrjük, és fedő alatt egy kis ideig állni hagyjuk. Még forrón áttörjük, hozzáadjuk a vajat, szükség szerint egy kis tejjel hígítjuk, jól kikeverjük, és azonnal tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr41345219
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.