Eddy60 2009.06.21. 08:25

Burgonyapüré

Hozzávalók: 1 kg burgonya, 100 g vaj, tej, só.

Elkészítése: A meghámozott, megmosott és kockára vágott burgonyát sós vízben puhára főzzük, leszűrjük, és fedő alatt egy kis ideig állni hagyjuk. Még forrón áttörjük, hozzáadjuk a vajat, szükség szerint egy kis tejjel hígítjuk, jól kikeverjük, és azonnal tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr41345219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása