Eddy60 2009.06.21. 08:22

Burgonyamorzsóka

Hozzávalók: 1 kg reszelt, főtt burgonya, 40 g zsír, 350 g darás liszt, só.

Elkészítése: A burgonyát megsózzuk, és gyúródeszkán összegyúrjuk a liszttel. Egy lábasban zsírt forrósítunk, a tésztát kézzel belemorzsoljuk a forró zsírba, és szedőlapáttal gyakran megforgatva aranysárgára sütjük. Párolt zöldséghez vagy különféle mártásokhoz tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr861345210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása