2009.06.21. 08:22
Burgonyamorzsóka
Hozzávalók: 1 kg reszelt, főtt burgonya, 40 g zsír, 350 g darás liszt, só.
Elkészítése: A burgonyát megsózzuk, és gyúródeszkán összegyúrjuk a liszttel. Egy lábasban zsírt forrósítunk, a tésztát kézzel belemorzsoljuk a forró zsírba, és szedőlapáttal gyakran megforgatva aranysárgára sütjük. Párolt zöldséghez vagy különféle mártásokhoz tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.