2009.06.21. 08:17
Burgonyakása füstölt hússal
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 250 g füstölt hús, 90 g vaj, 100 g hagyma, törött bors, só.
Elkészítése: A meghámozott, megmosott, kockára vágott burgonyát sós vízben puhára főzzük. A levét leszűrjük, és félretesszük, a burgonyát áttörjük. Hozzáadjuk a megfőzött, apró kockára vágott füstölt húst, a vajban megpirított, apróra vágott hagymát meg 30 g olvasztott vajat. Megborsozzuk, egy kevés burgonyalevet öntünk hozzá, és jól kikeverjük.
Ecetes uborkával azon melegében tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.