2009.06.21. 08:08
Borsós- húsos burgonya
Hozzávalók: 500 g, főtt hámozott burgonya, 200 g konzervborsó, 400 g sertéshús, 80 g zsír, 80 g hagyma, 2 tojás, só, törött bors.
Elkészítése: A zsírban üvegesre fonnyasztjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott húst, megsózzuk, megborsozzuk, és félpuhára sütjük. A burgonyát héjában megfőzzük, apró kockára vágjuk, hozzáadjuk a húshoz, majd belekeverjük a zöldborsót, és együtt puhára pároljuk. Végül ráöntjük a 2 tojást, és óvatosan masszát tálacskákba rakjuk, tányérokra borítjuk, és zöldséggel díszítjük.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.