2009.06.11. 19:11
Hagymás burgonyasaláta
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 100 g hagyma, 2,5 dl víz, só, törött bors, ízlés szerint ecet és cukor.
Elkészítése: A héjában főtt burgonyát meghámozzuk, vékony karikára vágjuk, tálba rakjuk, rászórjuk a megtisztított, apróra vágott hagymát, és megborsozzuk. A sót, a cukrot és az ecetet vízben felfőzzük, és forrón ráöntjük a burgonyára. Összekeverjük, és kihűtjük.
Szólj hozzá!
Címkék: saláták burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.