Hozzávalók: 300 g burgonya, 400 g marhahús, 1,5 l víz, 50 g hagyma, só, köménymag, 2 kávéskanál pirospaprika, törött bors.

Elkészítése: A megmosott marhahúst kockára vágjuk, és sós vízben feltesszük főni. Megfűszerezzük, és kis lángon addig főzzük, amíg a hús meg nem puhult. Hozzáadjuk a megtisztított, kockára vágott burgonyát meg a megtisztított egész hagymát, és mindezt puhára főzzük. A kész levesből eltávolítjuk a hagymát. Ezt a levest a szabadban, bográcsban is főzhetjük.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr171155804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása