Hozzávalók: 200 g burgonya, 30 g petrezselyemgyökér, 30 g zeller, 1 zöldpaprika, 1 érett paradicsom, 40 g vaj, 1,25 l víz, 40 g hagyma, só.

Elkészítése: Az apróra vágott hagymát vajban üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a megtisztított és összeaprított zöldséget, megsózzuk, és puhára pároljuk. Ha megpuhult, áttörjük, felöntjük forró vízzel, hozzáadjuk a megtisztított, kockára vágott burgonyát, ízlés szerint sózzuk, és addig főzzük, míg a burgonya meg nem puhult. A kész levest leves fűszerrel is ízesíthetjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr971342773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása