2009.05.31. 14:20
Hagymás burgonyaleves II.
Hozzávalók: 50 g burgonyaliszt, 40 g vaj, 1 l tej, 2,5 dl tejszín, 80 g hagyma, só, egy kevés cukor.
Elkészítése: Az apróra vágott hagymát vajban megfuttatjuk, felöntjük tejjel és átforraljuk. A tejszínben elhabarjuk a burgonyalisztet, és folytonos keverés közben beleöntjük a forrásban levő levesbe. Megsózzuk, egy kevés cukorral ízesítjük, és még egyszer felfőzzük. Vajas galuskával tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: levesek burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.