Hozzávalók: 50 g burgonyaliszt, 40 g vaj, 1 l tej, 2,5 dl tejszín, 80 g hagyma, só, egy kevés cukor.

Elkészítése: Az apróra vágott hagymát vajban megfuttatjuk, felöntjük tejjel és átforraljuk. A tejszínben elhabarjuk a burgonyalisztet, és folytonos keverés közben beleöntjük a forrásban levő levesbe. Megsózzuk, egy kevés cukorral ízesítjük, és még egyszer felfőzzük. Vajas galuskával tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr491342741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása