Hozzávalók: 300 g burgonya, 40 zsír, 30 g búzadara, 1,25 l víz, 40 g hagyma, zöldpetrezselyem, só, pirospaprika.

Elkészítése: Az apróra vágott zöldpetrezselymet és hagymát a zsírban enyhén megpirítjuk. Hozzáadjuk a meg-tisztított, kockára vágott burgonyát, megsózzuk, és puhára pároljuk Ha megfőtt, megszórjuk piros-paprikával, belekeverjük a búzadarát, egy kis ideig még pároljuk, majd felöntjük forró vízzel, és átforraljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr951342675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása