Hozzávalók: 200 g burgonya, 80 g gyökérzöldség, 40 g vaj, 1 tojássárgája, 1,25 l víz, petrezselyem zöldje, só, tej.

Elkészítése: A megtisztított és megmosott zöldséget sós vízben puhára főzzük, áttörjük, hozzáadjuk a nyers re-szelt burgonyát, és jól átforraljuk. A kész levest hideg vajjal, egy kevés tejben elhabart tojássárgájával és apróra vágott zöldpetrezselyemmel ízesítjük.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr351342630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása