Hozzávalók: 300 g burgonya, 100 g füstölt kolbász, 40 g füstölt szalonna, 50 g hagyma, 1,25 l víz, só, 1 kávéskanál pirospaprika, köménymag, törött bors.

Elkészítése: Az apró kockára vágott füstölt szalonnát kiolvasztjuk, és a zsírjában megfonnyasztjuk az apróra vágott hagymát. Belekeverjük a megtisztított, kockára vágott burgonyát, meghintjük pirospaprikával, felöntjük egy kevés vízzel, őrölt köménymaggal, törött borssal fűszerezzük, megsózzuk, és fedő alatt puhára pároljuk. Mikor a burgonya megpuhult, felöntjük forró vízzel, hozzáadjuk a karikára vágott füstölt kolbászt, és átforraljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr151340589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása