Eddy60 2009.05.09. 01:29

Olasz zöldbab

Hegedűs János: Ételművészet

Hozzávalók: 1 kg friss vagy 2 csomag mélyhűtött zöldbab, 3 szép nagy paradicsom, 1 gerezd fokhagyma, 3 evőkanál olaj, só, őrölt bors.

Elkészítése: A zöldbabot sós vízben megfőzzük, és lecsurgatjuk. Az olajat megforrósítjuk, a meghámozott paradicsomokat hozzáadva, fakanállal összetörjük, és beletesszük a tört fokhagymát meg a zöldbabot. Megsózzuk, megborsozzuk, és öt percig, időnként rázogatva, kis lángon összeforraljuk. Konzervből is kitűnő.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr401338415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása