2009.05.09. 01:29
Olasz zöldbab
Hegedűs János: Ételművészet
Hozzávalók: 1 kg friss vagy 2 csomag mélyhűtött zöldbab, 3 szép nagy paradicsom, 1 gerezd fokhagyma, 3 evőkanál olaj, só, őrölt bors.
Elkészítése: A zöldbabot sós vízben megfőzzük, és lecsurgatjuk. Az olajat megforrósítjuk, a meghámozott paradicsomokat hozzáadva, fakanállal összetörjük, és beletesszük a tört fokhagymát meg a zöldbabot. Megsózzuk, megborsozzuk, és öt percig, időnként rázogatva, kis lángon összeforraljuk. Konzervből is kitűnő.
Szólj hozzá!
Címkék: főzelékek bab ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.