2009.09.11. 22:14
Pezsgőfagylalt
Hozzávalók: 3 dl száraz, piros pezsgő, 4 dl tejszín, 13-15 dkg porcukor,
Elkészítése: A tejszínt turmixgép poharába töltjük a porcukorral, és habosra keverjük. Ezután apránként hozzáöntjük a pezsgőt. A fagylalt anyagát a fagylaltgép tartályába öntjük, és előírás szerint megfagyasztjuk. Édes, fehér pezsgővel is nagyon finom, de akkor jóval kevesebb cukor szükséges hozzá.
Előkészítési ideje: kb. 5 perc.
Szólj hozzá!
Címkék: fagylalt
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.