2009.07.12. 19:13
Öntött burgonyalepény
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 100 g zsír, egy kevés tej, 2 tojás, só, 1 kávéskanál pirospaprika.
Elkészítése: A meghámozott burgonyát megreszeljük, áttörjük, vagy turmixgépben pépesítjük. Hozzáadjuk a sót, a pirospaprikát, a felvert tojást meg a tejet, és jól összekeverjük. A kizsírozott palacsintasütőt felforrósítjuk, beleöntjük a tésztát, és mindkét felét ropogósra sütjük. Forrón, teához tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: tészták burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal