2009.06.21. 11:09
Zsemlemorzsás burgonyapüré
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 100 g zsemlemorzsa, 100 g zsír, 50 g újhagyma, só.
Elkészítése: A meghámozott és megmosott burgonyát kockára vágjuk, és sós vízben addig főzzük, míg szét nem fő. Leszűrjük, kásává törjük, tálra rakjuk, és megszórjuk zsírban pirított zsemlemorzsával meg a maradék zsírban megfuttatott, karikára vágott újhagymával.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.