Hozzávalók: 1 kg burgonya, 100 g zsemlemorzsa, 100 g zsír, 50 g újhagyma, só.

Elkészítése: A meghámozott és megmosott burgonyát kockára vágjuk, és sós vízben addig főzzük, míg szét nem fő. Leszűrjük, kásává törjük, tálra rakjuk, és megszórjuk zsírban pirított zsemlemorzsával meg a maradék zsírban megfuttatott, karikára vágott újhagymával.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr871353880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása