2009.06.21. 10:55
Túrós rakott burgonya
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 500 g túró, 100 g vaj, 1 dl tejföl, só.
Elkészítése: A meghámozott és megmosott burgonyát vastagabb karikára vágjuk, és megsózzuk. Egy tűzálló tálat kizsírozunk az aljára egy réteg, túrót simítunk, aztán egy réteg burgonya következik, amelyre apró vajdarabkákat szórunk, majd ismét túró, mindaddig, amíg a hozzávalókból tart. A tálat lefödve forró sütőbe toljuk, és sütés közben a burgonyát tejföllel locsolgatjuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.