2009.06.21. 10:52
Túrós- hagymás burgonyalepény
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 250 g túró, 80 g zsír, 80 g krumplikeményítő, 2 tojás, 100 g hagyma, só.
Elkészítése: A megmosott, meghámozott burgonyát finomra reszeljük vagy turmixoljuk. Megsózzuk, hozzáadjuk az áttört túrót, a megreszelt hagymát, a 2 tojást, a krumplikeményítőt, és jól összekeverjük. Egy serpenyőben megforrósítjuk a zsírt, kanalanként beleszaggatjuk a masszát, szétterítjük, és a kis lepényeket mindkét felükön ropogósra sütjük. Zöldségsalátával tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: burgonyás ételek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.