Hozzávalók: 1 kg burgonya, 250 g túró, 80 g zsír, 80 g krumplikeményítő, 2 tojás, 100 g hagyma, só.

Elkészítése: A megmosott, meghámozott burgonyát finomra reszeljük vagy turmixoljuk. Megsózzuk, hozzáadjuk az áttört túrót, a megreszelt hagymát, a 2 tojást, a krumplikeményítőt, és jól összekeverjük. Egy serpenyőben megforrósítjuk a zsírt, kanalanként beleszaggatjuk a masszát, szétterítjük, és a kis lepényeket mindkét felükön ropogósra sütjük. Zöldségsalátával tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eddy60.blog.hu/api/trackback/id/tr21351903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása